Večnamenski notranji
čebelarski sistemi

Sistem Beeamond je popolnoma varen in sodoben čebelnjak, ki s posebej zasnovanimi nastavki oskrbuje čebele z medenim blagom in storitvami v zaprtih prostorih. Beeamond predstavlja domačo lekarno, ki v vaše življenje vključuje zdravo rutino.

Ročno sestavljeno

Snovi, varne za živila

Zapirala, pozlačena s 24-karatnim zlatom

398 segmentov

Okrasni model

Z okrasnim modelom lahko opazujete svet medonosnih čebel. Omogoča brezkontaktno vzrejo čebeljih družin. Zaradi privlačne oblike se lahko uporablja v različnih notranjih prostorih, vključno s sodobnimi hoteli, bolnišnicami, šolami, restavracijami in saloni, pa tudi v udobju vašega doma. Sistem Beeamond koristi vaši skupnosti, saj čebele oprašujejo rastline v vaši okolici.

Izobraževalni model

Izobraževalni model je nadgradnja okrasnega modela. Modelu so priloženi zbiralnik cvetnega prahu, zbiralnik propolisa in komplet za vdihavanje čebeljega zraka. Ti nastavki vam lahko pomagajo izboljšati vaše zdravstvene in prehranske navade. Poleg tega pa ponuja enostavno izobraževanje o svetu čebel.

Profesionalni model

Profesionalni model je izboljšana različica izobraževalnega modela. Z dodatkoma za čebelji strup in zbiralnikom za med, je to najnaprednejši model. Čebelji strup ima veliko pozitivnih učinkov, ki spodbujajo zdravljenje pri različnih človeških boleznih. Priporočamo, da imate predhodne izkušnje s čebelarjenjem ali pa se posvetujte z lokalnim čebelarjem.