GOLJAT 4 X 4

STROJ ZA EKSTREMNE RAZMERE

KOSI/MULČI NIZKO IN VISOKO TRAVO/GRMIČEVJE/DREVJE
DO 190 CM VIŠINE IN 4 CM DEBELINE ZA STRME TERENE

Goljat je namenjen za mulčenje zaraščenih in drugih zapuščenih področij.
Z lahkoto zmulči mlado zasejano drevje, grmovje, trnje, robidovje, plevel, visoko travo,…
V celotni Evropi je favorit zaradi svojih edinstvenih  tehničnih  značilnosti, za vzdrževanje cestnih jarkov, smučišč, rečnega in obrežij ribnikov, za mulčenje trave v drevesnicah, …

Zahvaljujoč se profesionalnemu motorju B & S Vanguard ali Kawasaki in profesionalnemu 4 x 4 pogonu z mehansko zaporo diferenciala je uporaben tudi na območjih, kjer je uporaba drugega stroja nemogoča.

Goljat je stroj za vsakodnevno uporabo. Z odlično ergonomijo za voznikovo delovno mesto, vse je na dosegu rok; nastavljiv naklon volana z gumbom nadzora, rezervoar za gorivo s prostornino 16 litrov (z merilnikom goriva), udoben sedež z nasloni za roke in nenazadnje tudi večnamenska armaturna plošča. Goljat je edini model v našem izboru, ki je opremljen z zložljivim varnostnim ogrodjem ROPS in z vklopom rezalnega mehanizma z elektromagnetno sklopko. Informativna plošča prikazuje vse pomembne informacije, kot so “on” ali položaj “off” na tempomatu, stanje napolnjenosti akomulatorja, kontrola za mazanje motorja itd. Za najtežje pogoje je stroj opremljen s profesionalnimi pnevmatikami v obliki črke V.

Goljat je namenjen za površine do in nad 100.000 m² in z največjim naklonom do 22° oziroma 25°. Z uporabo originalnih priključkov je možno uporabljati Goljata skozi vse leto.

Na osnovno pogonsko enoto Goljat 4×4 je mogoče namestiti:
– rezalno enoto 92 cm
– rezalno enoto 110 cm
– rezalno enoto 132 cm

Galerija

« of 2 »