PANTER 5

UNIVERZALNI STROJ ZA PROFESIONALNO UPORABO.

Ne prilagajajte se stroju, stroj se je prilagodil za vas!

Mulčer – Traktor Panter 5 sledi obsegu modularnih pogonskih enot. Panter 5 je zelo vsestranski stroj traktor; ga lahko uporabite za košenje, mulčenje in sušenje trave, oranje in frezanje zemlje, izkop krompirja, čiščenje snega, pometanja umazanije, prenašanja tovora, itd.

Panter 5 ima velik poudarek na enostavnemu delovanju in veliki uporabnost priključkov. Panter 5 služil kot vsestranski stroj kmetom in ostalim pridelovalcem, velikost je izjemno koristna za vinogradnike, sadjarje,….

Stroj poganja preizkušen Briggs & Stratton PowerBuilt Series 4145 eno valjni 4-taktni motor 500 cm3, ki ima največjo moč 15,5 KM. Motor se lahko zaganja bodisi električno bodisi z uporabo ročnega (rezervni) zaganjalnika.

Stroj poganja hidrostatični prenos TUFFTORQ K62 z mehanskim zaporo diferenciala in ojačano polosovino s premerom 25,4 mm.

Prenos je opremljen tudi z našim edinstvenim hladilnim sistemom, ki ohranja hladnejši motor pod visokimi, trajnim obremenitvam. Stroj je zelo udoben za vožnjo zaradi vzmetnega industrijskega sedeža, ki ima nastavljivo napetost in se lahko nastavi naprej, nazaj in z nagibom naslonjala. Panter 5 je zasnovan kot modularni stroj z možnostjo dodajanja funkcij, ki izpolnjujejo potrebe kupcev.