STARJET 4x4

in

STARJET Exclusive 4x2

STROJ ZA UREJANJE ZELENIC ZA 4 LETNE ČASE

Starjet je namenjem predvsem za košnjo ali mulčenje na redno vzdrževanih travnatih površinah. Veliko število modelov, ki so namenjeni za zahtevno domačo uporabo in uporabo na javnih površinah, vas bo prepričalo, da enega izberete. Starjet je tudi najbolj razširjen model na Češkem pri vzdrževanju nogometnih igrišč in drugih travnatih površin. Z uporabo orginalne dodatne opreme, ga je mogoče uporabljati skozi celo leto.

V osnovni različici je Starjet opremljen za košnjo na redno vzdrževana območjih z zbiranjem pokošene trave v zbiralnik trave. Starjet je namenjen za površine do 30.000 m² in z največjim naklonom do 20°.

Glavna prednost je celoletna uporaba. V zimskem času lahko s Starjetom čistiš sneg s snežnim plugom, s frezo ali krtačo za pometanje in možnostjo dodajanja trosilnika soli. Od pomladi do jeseni lahko prevažamo material s pomočjo zložljive prikolice, lahko čistimo površino s krtačo za pometanje, prezračujemo travo,… Starjet je odličen pomočnik.

Ta stroj uporabljajo za vzdrževanje nogometnih površin prestižni nogometni klubi kot so: AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, Bohemians 1095 FC Slovan Liberec FK Baumit Jablonec FK Mlada Boleslav in drugi.

102CM

122CM

Galerija

« of 2 »