STARJET PRO 4x4

STROJ ZA UREJANJE ZELENIC ZA 4 LETNE ČASE

Starjet PRO je namenjem predvsem za košnjo ali mulčenje na redno vzdrževanih travnatih površinah. Namenjeni so za zahtevno domačo uporabo in uporabo na javnih površinah. Starjet PRO je tudi najbolj razširjen model na Češkem pri vzdrževanju nogometnih igrišč in drugih travnatih površin. Z uporabo orginalne dodatne opreme, ga je mogoče uporabljati skozi celo leto.

Starjet PRO je opremljen za košnjo na redno vzdrževana območjih z zbiranjem pokošene trave v zbiralnik trave. Starjet PRO je namenjen za površine do 30.000 m² in z največjim naklonom do 20°.

Glavna prednost je celoletna uporaba. V zimskem času lahko s Starjet PRO čistiš sneg s snežnim plugom, s frezo ali krtačo za pometanje in možnostjo dodajanja trosilnika soli. Od pomladi do jeseni lahko prevažamo material s pomočjo zložljive prikolice, lahko čistimo površino s krtačo za pometanje, prezračujemo travo,… Starjet PRO je odličen pomočnik.​

Ta stroj uporabljajo za vzdrževanje nogometnih površin prestižni nogometni klubi kot so: AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, Bohemians 1095 FC Slovan Liberec FK Baumit Jablonec FK Mlada Boleslav in drugi. 

Galerija