Trimer XR 120 V

Akumulatorska baterijska MOTORNA KOSA Trimer G-Force XR 120V 120 je opremljena s popolnoma nastavljivim sistemom dvojnih ročajev. Ergonomski sistem ročajev je udoben za držanje. Zaradi popolnega ravnotežja stroja ga lahko varno vodite v vsaki situaciji košnje.

Koso poganja močan in zelo učinkovit brezkrtačni motor z izkoristkom nad 90% in tako prekaša številne bencinske motorje. Zaradi ogromnega navora v povezavi s širino reza 45 cm je dosežena impresivna pokritost površine, tudi ob visoki vegetaciji.

Prednosti

5 različnih hitrosti

Akumulatorska baterijska MOTORNA KOSA Trimer G-Force XR 120V 2v1 ponuja 5 stopenj nastavitev moči za različne pogoje uporabe.

Poganja ga 120 V baterija

120 voltno litijevo baterijo napaja Samsungova tehnologija. Kakovostne Samsungove celice pripomorejo k visoki zmogljivost in poveča življenjsko dobo baterije.

Ergonomski ročaj

Ergonomski sistem ročajev je udoben za držanje. Zaradi popolnega ravnotežja stroja ga lahko varno vodite v vsaki situaciji košnje. 

Do širine 45 cm

Zaradi ogromnega navora v povezavi s širino reza 45 cm je dosežena impresivna pokritost površine, tudi ob visoki vegetaciji.

Nastavek z noži

Za najtežja opravila je možen nastavek s štirimi noži za popolno izkušnjo košnje.

Brezkrtačni motor

Trimer XR120 je opremljena z brezkrtačnim motorjem z visokim navorom. Ponuja moč bencinskega motorja z 90 % učinkovitostjo in dolgo življenjsko dobo.

Specifikacije

Zmogljivost

Košnja do

Čas delovanja

Širina košnje z nitko

Širina noža

600 m2

60 min

45 cm

30 cm

Baterija

Napetost

Kapaciteta

Tip baterijske celice

Čas polnjenja

120 V

2,5 Ah x 1

Li-ion, SAMSUNG

40 min

Pogonska enota

Moč motorja

Tip motorja

Število hitrosti

800 W

Brezkrtačni

5

Dimenzije

Premer nitke

Dolžina nitke

Premer cevi

Dolžina

Širina

Teža brez baterije

2 mm

5 m

26 mm

1900 mm

730 mm

5,2 kg